Εφ' όλης της ύλης συζήτησης είχε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, Μανώλης Δρετάκης, με τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο αντιδήμαρχος για τους τομείς ευθύνης που έχει ο κάθε μηχανικός αλλά και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με την υλοποίηση των έργων και την εκπόνηση των μελετών.

«Ήταν μια πολύ χρήσιμη συνάντηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και ενημερώθηκα αναλυτικά για τις ευθύνες που έχει επωμιστεί ο κάθε εργαζόμενος στην τεχνική υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης βγήκαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Στόχος μας ως δημοτική αρχή, είναι να εκπονηθούν και να προωθηθούν όσο το δυνατό περισσότερες μελέτες, αλλά και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη υλοποίηση των διάφορων έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μου γνωστοποίησαν τον εκτιμώμενο χρόνο αποπεράτωσής και παράδοσής των έργων που προχωρούν και ολοκληρώνονται κανονικά, αλλά και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αποφασίσαμε να είμαστε σε συνεχή επαφή ώστε τα προβλήματα αυτά να επιλύονται άμεσα για να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο." ήταν τα λόγια του κ. Δρετάκη, αναφορικά με το περιεχόμενο της συνάντησης με τους ανθρώπους της τεχνική υπηρεσία του Δήμου Γόρτυνας.