Το leaks.gr σας παρουσιάζει τον κύριο Βασίλη. Κοντεύει τα 80 και στο νησί του κυκλοφορεί πάντα παρέα με τον γάιδαρο του, τον Μάρκο. Είναι παντρεμένος μισό αιώνα με την κυρία Βασιλεία και έχει εγκαταλείψει το αγαπημένο του νησί μόνο μία φορά στη ζωή του.

Ήταν τότε που χρειάστηκε να επισκεφτεί γιατρό στην Αθήνα. Θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε ηλικιωμένος νησιώτης της χώρας μας με τη διαφορά όμως ότι ο κύριος Βασίλης, σε λίγες ημέρες θα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Σουηδίας.

Και αυτό διότι επιλέχθηκε από την σουηδική γαλακτοκομική εταιρεία Lindahls να είναι το «πρόσωπο» της σειράς του ελληνικού γιαουρτιού! Αυτό σημαίνει πως από τον Φεβρουάριο, δέκα εκατομμύρια Σουηδοί θα βλέπουν στα ράφια του σούπερ μάρκετ κεσεδάκια γιαουρτιού με τη φωτογραφία του κυριού Βασίλη πάνω τους.

Ο Τούρκος που ήταν… Έλληνας

Ίσως κάποιοι θυμάστε τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε όταν ο ηλικιωμένος Μηνάς Καρατζόγλης ανακάλυψε πως σουηδική γαλακτοκομική εταιρεία πουλούσε τούρκικο γιαούρτι με τη φωτογραφία του στα κεσεδάκια! Ο κύριος Μηνάς ήταν από τις πιο δημοφιλείς φυσιογνωμίες της Σουηδίας χωρίς να το ξέρει! Όλοι νόμιζαν ότι είναι ένας παραδοσιακός Τούρκος μέχρι που έσκασε η «βόμβα»!

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook