Συνεχής Ενημέρωση

Επεισόδια στο κέντρο του Ηρακλείου, άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές σε περιπολικό που βρισκόταν στην Γερωνυμάκη κοντά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία.

Το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο, ενώ η πορεία βρισκόταν σε εξέλιξη.

Στην κεφαλή της πορείας μέλη του Εργατικού Κέντρου ενώ προπορεύονται αγρότες. Ακολούθησαν  φοιτητές και Σωματεία εργαζομένων. 

Συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να εισβάλουν στα γραφεία της Περιφέρειες Κρήτης, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν. 

Νέα επεισόδια στο κέντρο, συγκεντρωμένοι σπάνε ενεχυροδανειστήρια, με το πρώτο από αυτά να βρίσκεται στη Λ. Δικαιοσύνης και στη συνέχει στη 1821. 

Λίγο αργότερα ένταση σημειώνεται στην οδό Αργυράκη, εκεί όπου αστυνομικοί προσαγάγουν τέσσερα άτομα προκαλώντας την οργή συγκεντρωμένων, ενώ τραυματίζεται - σύμφωνα με πληροφορίες -  ο υπεύθυνος για τα μέτρα ασφαλείας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Στην πλατεία Ελευθερίας έφθασαν χιλιάδες διαδηλωτές από το Λασίθι, οι οποίοι ξεκίνησαν με αυτοκίνητα και λεωφορεία από τον ανατολικότερο Νομό της Κρήτης.