Με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο και στο Δ. Σ. της Ο.Α.Σ.Ν.Η., ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την πλήρη υποστήριξη της δημοτικής αρχής στον αγώνα των αγροτών. Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητέ Πρόεδρε.
Με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους σύσσωμης της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, τη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα σας.
Ως δήμος με έντονα τα στοιχεία της αγροτικής παραγωγής, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε το δίκαιο των αιτημάτων σας και να κατανοήσουμε την ανάγκη ¨για ουσιαστικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις στον τομέα, από την πλευρά της πολιτείας. Μοιραζόμαστε κι εμείς την αγωνία σας για το μέλλον της αγροτοκτηνοτροφίας και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το πόσο καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας, η αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής.
Ελπίζουμε ότι με τις κινητοποιήσεις και την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύετε, όλα τα παραπάνω θα καταστούν σαφή και στην πολιτεία και ότι ο αγώνας αυτός, θα έχει θετικά αποτελέσματα!

Φιλικά

Κώστας Μαμουλάκης

Δήμαρχος Μαλεβιζίου»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook