Ο Νίκολα Μπέλιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για το παιχνίδι της Κυριακής (24/02) με την ΑΕΚ.

Ο Πλατανιάς θα παραταχθεί οριστικά χωρίς τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ενώ θα απουσιάσουν ακόμα οι τιμωρημένοι Γιάννης Ποτουρίδης και Πέτρος Κανακούδης, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει παράλληλα και τον ίδιο τραυματισμό με τον Μπέλιτς.

Αντίθετα επιστρέφει ο Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, που λογικά θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Για το κενό του Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Χουάν Αγκιλέρα, που είχε παίξει για ένα ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη θέση αυτή. Βέβαια υπάρχει και ο Μηνάς Τζανής, που όμως στα τελευταία δυο παιχνίδια έχει μείνει εκτός αποστολής, αλλά οι Άλκης Δημήτρης, Φαμπιάν Στόλερ. Ο πρώτος όμως ενδέχεται να παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση επί του ΟΦΗ, ενώ τον Ελβετό ο Αναστασιάδης στο Ηράκλειο τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στα χαφ.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook