Σε… περίπατο μετέτρεψαν οι έφηβοι του Ν.Ο.Χ. την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι νεαροί πολίστες του Αλέκου Κουβαριτάκη έκαναν επίδειξη ισχύος στα ημιτελικά, αφού πήραν τέσσερις νίκες με μεγάλη διαφορά και με συνολικό συντελεστή τερμάτων 50-9, εξασφαλίζοντας με άνεση την πρόκριση στα τελικά όπου βέβαια εκεί τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

 

Η καλή… μέρα όσον αφορά την ημιτελική φάση φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι για τον χανιώτικο Όμιλο που συνέτριψε με 16-1 την Χαλκίδα με πρωταγωνιστή τον Φωκά (7 γκολ). Δεύτερο… θύμα του Ν.Ο.Χ έπεσε η Γλυφάδα και μάλιστα στην έδρα της με 10-3, με τον Μαρκάκη πρώτο σκόρερ με 4 γκολ, αλλά ο Α.Ν.Ο.Γ. πέρασε παρά την ήττα σαν δεύτερος από τον όμιλο στα τελικά. Την 3η αγωνιστική υπήρχε ρεπό για την χανιώτικη ομάδα που μια αγωνιστική πριν το τέλος κέρδισε με 12-4 την Μυτιλήνη, με πρώτο… βιολί τον Μαζοκοπάκη που σημείωσε 5 γκολ. Το φινάλε δόθηκε κόντρα στην Πετρούπολη, η οποία υπέκυψε κι αυτή στις… ορέξεις των εφήβων του Ν.Ο.Χ., με σκορ 12-1 και τον Μαρκάκη να βάζει 5 γκολ.

 

 

Σαφώς ικανοποιημένος ο Αλέκος Κουβαριτάκης από τους πολίστες του δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ν.Ο.Χ. ότι:

 

«Πήραμε πιο εύκολα απ’ ό,τι υπολογίζαμε την πρόκριση καθώς το επίπεδο αποδείχτηκε αρκετά χαμηλό. Οι υπόλοιπες ομάδες βέβαια από τους άλλους ομίλους ήταν πιο καλές και σίγουρα στην τελική φάση θα συναντήσουμε μεγαλύτερες δυσκολίες. Το θέμα για μας είναι να διευθετηθεί όσο το δυνατόν το γρηγορότερο το πρόβλημα που έχουμε με την πισίνα διαφορετικά στην τελική φάση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τώρα ήταν εύκολο το έργο μας αλλά στην τελική φάση δεν θα είναι το ίδιο…».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων:

1η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Χαλκίδας 16-1

Σκόρερ: 7 Φωκάς, 2 Σαρτζετάκης, 2 Λειψάκης, 2 Σολογάνης 1 Βίσμπας, 1 Κεραμειανάκης, 1 Μαζοκοπάκης

 

2η αγωνιστική

Α.Ν.Ο. Γλυφάδας- Ν.Ο. Χανίων 3-10

Σκόρερ: 4 Μαρκάκης, 2 Σαρτζετάκης, 2 Λειψάκης, 2 Φωκάς

 

3η αγωνιστική

Ρεπό

 

4η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Μυτιλήνης 12-4

Σκόρερ: 5 Μαζοκοπάκης, 3 Σαρτζετάκης, 1 Λειψάκης, 1 Ηλιάκης, 1 Μαρκάκης, 1 Φωκάς

 

5η αγωνιστική

Α.Ο. Πετρούπολης-Ν.Ο. Χανίων 1-12

Σκόρερ: 5 Μαρκάκης, 2 Φωκάς, 2 Μαζοκοπάκης, 1 Σαρτζετάκης, 1 Κοκονάς, 1 Σολογάνης

 

 

Οι σκόρερ (συνολικά):

12 Φωκάς, 10 Μαρκάκης, 8 Μαζοκοπάκης, 8 Σαρτζετάκης, 5 Λειψάκης, 3 Σολογάνης, 1 Βίσμπας, 1 Κεραμειανάκης, 1 Ηλιάκης, 1 Κοκονάς.

 

 

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook