«Ποιος νομίζεις ότι είσαι και μου μιλάς με αυτό τον τόνο; Νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς έτσι επειδή αρνήθηκα να κοιμηθώ μαζί σου;».

Με τα λόγια αυτά , η Ρασιντά Ντατί, η  πιο πολυσυζητημένη υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί, προσπάθησε να βάλει στην …θέση του τον συντηρητικό βουλευτή Κλοντ Γκοσγκέν, υποστηρικτή της πολιτικής της αντιπάλου , Ναταλί Κοσιουκο Μοριζέ, για την δημαρχία του Παρισιού.

Τα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «λεκτικό πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στους κόλπους των γυναικών που διεκδικούν την δημαρχία του Παρισιού στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2014.

Η 47χρονη Ρασιντά  έρχεται και πάλι στο προσκήνιο κατηγορώντας τον Δεξιό βουλευτή ότι εκφράζει την προτίμησή του στο πρόσωπο της 39χρονης Ναταλί μόνο και μόνο επειδή η ίδια αρνήθηκε να μοιραστεί μαζί του το ίδιο κρεβάτι.

Η οργή της Γαλλίδας πολιτικού ξεχύλησε όταν ο κύριος Γκοσγκέν έσπευσε ανοιχτά να πει ότι η Ντατί δεν είναι αρκετά καλή για να γίνει δήμαρχος στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σκέφτεται μάλιστα να κινηθεί δικαστικά κάνοντας μήνυση σε βάρος του Γκοσγκέν, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Canard Enchaine”.

protothema.gr