Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου Χανιών Μ. Σκουλάκη \”Χανιά ο Δήμος μας Αλλάζει\” πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο \”Ζυγός\” στο κάτω Δαράτσο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Συνδυασμού, εκλεγμένα και μη καθώς και ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Ομάδας που έδωσαν το παρόν κάνοντας λόγο για μια δημιουργική διετία της Δημοτικής Παράταξης στο τιμόνι του Δήμου Χανίων, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί ολόκληρη η αυτοδιοίκηση.

\"\"Ιδιαίτερα στάθηκε στον τομέα αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών Κονδυλίων, τονίζοντας οτι η Δημοτική Αρχή των Χανίων έχει εντάξει από το 2011 ως σήμερα στο ΕΣΠΑ 30 νέα έργα προϋπολογισμού άνω των 48 εκ €, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει οτι τα προηγούμενα δυο χρόνια η Δημοτική Αρχή των Χανίων προχώρησε σε μια πολυ σημαντική μείωση με ταυτόχρονο εξορθολογισμό των δαπανών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι \” το 2012 επιτεύχθηκε μείωση των λειτουργικών δαπανών του δήμου πάνω από 5εκ € σε σχέση με το 2011\”.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής Αρχής επισήμανε οτι το προγράμμα που είχε καταθέσει η δημοτική παράταξη \”Χανιά ο Δήμος μας Αλλάζει\” στην κρίση του Χανιώτικου λαού έχει ορίζοντα οχταετίας και οτι εώς σήμερα έχουν γίνει αρκετά πράγματα και υπολείπονται να γίνουν και άλλα στην βάση αυτού του προγράμματος.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook