Ο Μπέτο, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Εργοτέλη στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή, μίλησε στο ergotelis.gr για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, την δική του παρουσία και τη στήριξη του κόσμου.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή…

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Παίξαμε στην έδρα μας και θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως, για να έρθει η νίκη δουλέψαμε πολύ, τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε και από σήμερα σκεφτόμαστε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δική του απόδοση…

«Θα χαρακτηρίσω καλή την πορεία μας, ωστόσο με τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα και την απόδοση που είχαμε στα παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε το πρωτάθλημα έχοντας 42 βαθμούς. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μου και πιστεύω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου. Δουλεύω κάθε μέρα στις προπονήσεις για να είμαι σε θέση να βοηθήσω τον Εργοτέλη όσο περισσότερο μπορώ». 

Για τον φίλαθλο κόσμο…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την στήριξη με την παρουσία τους στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη έχουν ποιότητα και δεν δημιουργούν ποτέ προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι και προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα έχοντας άψογη συμπεριφορά».