Ούτε 1, ούτε 2 ποδοσφαιριστές αλλά 16 (!) ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τον πρόεδρο του ΟΦΗ με φόντο την δοσοποίηση των οφειλών προχωρώντας σε μια συμφωνία ζωής για τον σύλλογο!

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα, ο Πουλινάκης συμφώνησε με τους «11 του Ευαγγελάτου» (Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Αγρίτη, Ψωμά, Μπερτίν, Σφακιανάκη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ρούσεφ, Κασμερίδη και Πίτσο) που ήρθαν σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για να δοσοποιήσουν τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων.

Ακόμα, τα ευχάριστα νέα για τον ΟΦΗ δεν τελειώνουν εκεί καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήρθε σε προφορική συμφωνία με 5 ακόμα ποδοσφαιριστές (Ουκάρ, Παπουλή Καμπάνταη, Βεζυρίδη και Ξενοδόχοφ) στους οποίους υπάρχουν οφειλές ώστε να δοσοποιηθούν και να μπει μια τάξη στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Τα παραπάνω νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και έρχονται σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο μιας και «πιέζεται» αγωνιστικά μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με 11 παίκτες οι οποίοι εντάχθηκαν στο νέο κανονισμό της Ομοσπονδίας αναφορικά με την δοσοποίηση των παλαιών οφειλών. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες έτσι ώστε να υπάρξει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που θα βάλει τον ΟΦΗ στον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των δόσεων και το ύψος των χρημάτων ποικίλουν ανά με περίπτωση καθώς έχουν άμεση σχέση με το ύψος της οφειλής σε κάθε ένα από τους παίκτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook