Διαψεύδει η οικογένεια της Reeva Steenkamp την είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία το διάσημο μοντέλο κυοφορούσε το παιδί του συντρόφου της και δολοφόνου της, Oscar Pistorius.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Reeva ανακοίνωσε στον αθλητή τα νέα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν πεθάνει.

Κατά το ρεπορτάζ, ήταν αυτή η είδηση που εξόργισε τον Oscar, ο οποίος θεώρησε ότι το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο η Reeva δε θα ήταν δικό του, αλλά κάποιας  παράλληλης σχέσης που είχε το μοντέλο.

Ο Mike Steenkamp, ο θείος της Steenkamp και εκπρόσωπος της οικογένειας, με δηλώσεις του σήμερα και διέψευσε τα δημοσιεύματα, συμπληρώνοντας ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο η μητέρα της, June, θα το γνώριζε.

«Ο ιατροδικαστής θα είχε δει αν η Reeva ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια της νεκροψίας και από αυτή τη διαδικασία δεν έγινε γνωστό κάτι τέτοιο. Μάλλον είναι μια είδηση που προέρχεται από το άλλο στρατόπεδο, αυτό που προσπαθεί να κερδίσει συμπάθεια στο πρόσωπο του Oscar», δήλωσε ο Steenkamp στο Times Live.

Ο Pistorius, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι η Steenkamp σκοτώθηκε «κατά λάθος», μετά από πυρά του ίδιου απέναντί της, επειδή νόμιζε ότι η αγαπημένη του είναι κλέφτης που μπήκε στο σπίτι του.

Ο Παραολυμπιονίκης από τη Νότιο Αφρική αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, φόνος που έγινε μετά από έντονη λογομαχία του ζευγαριού.

Το Νational Enquirer με δημοσίευμά του τη Δευτέρα ισχυρίστηκε ότι ο καβγάς ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Reeva στο σύντροφό της.

Πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι «η αστυνομία πιστεύει πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει» και προσέθεσε ότι: «Αργά τη νύχτα, οι γείτονες του αθλητή διαμαρτυρήθηκαν για τις φωνές που ακουγόντουσαν από το σπίτι του. Η αστυνομία κλήθηκε να δει τι συνέβαινε στο σπίτι, όμως το μόνο που έγινε τελικά είναι μια παρατήρηση στον Oscar για να κάνουν ησυχία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook