Πολύ κοντά στον στόχο της συμμετοχής στους \”4\” του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Σάκης Τσιώλης.
Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι ήταν πιο εύκολο για την ομάδα του να ασχοληθεί και με τον θεσμό του Κυπέλλου σε σχέση με τον Πλατανιά που είχε στο μυαλό του το ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.
Αναλυτικά το σχόλιο του Τσιώλη για το ματς: \”Ήταν όμορφη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πολύ κόσμο να παρακολουθεί το παιχνίδι. Ο Πλατανιάς πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο ξεκίνημα, με το οποίο έγειρε τη πλάστιγγα προς το μέρος του. Αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε σχετικά γρήγορα να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια με περισσότερη καλή ψυχολογία βρεθήκαμε περισσότερο εμείς κοντά στο 1-2 παρά στο να δεχθούμε δεύτερο γκολ. Βέβαια ο Πλατανιάς ήταν σε δυσκολότερη θέση από εμάς γιατί έχει μπροστά του και το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα, το οποίο φάνηκε να έχει στο μυαλό του, αφού έκανε πολλές αλλαγές. Εμείς σχεδόν έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ και ήταν πιο εύκολο να ασχοληθούμε σοβαρότερα και με το θεσμό του Κυπέλλου. Έχουμε το προβάδισμα και το πλεονέκτημα για να βρεθούμε στους \”4\” της διοργάνωσης. Να ευχηθώ και πάλι ο Πλατανιάς να παραμείνει στη Super League, που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει μετά τις τρεις σερί νίκες, αφού έχουμε ανάγκη όλοι μας από τέτοιες συμπεριφορές και από υγιείς ομάδες\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook