Η συλλογή εμπειριών και ένα καλό πλασάρισμα ήταν οι στόχοι του Ν.Ο.Χ. για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξήχθη από Παρασκευή μέχρι Κυριακή (1-3/4). Οπότε η παρουσία του χανιώτικου Ομίλου κρίνεται επιτυχημένη μιας και ήρθε και η διάκριση για το ντουέτο, που προκρίθηκε στην τελική 12άδα και κατέλαβε και την 7η θέση.

Η Φραντζέσκα Αμπελά και η Γιάννα Γκεοργκίεβα παρά το νεαρό της ηλικίας τους πραγματοποίησαν πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση και άφησαν σαφώς ικανοποιημένη την προπονήτρια τους, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, αφού έφεραν σε πέρας την… αποστολή που είχαν και πέτυχαν το στόχο που είχε θέσει η ίδια για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα η Γιάννα Γκεοργκίεβα ήρθε 8η στο σόλο, ενώ η Ιωάννα Μπιτσάκη κατέλαβε την 13η θέση. Στις φιγούρες η Γκεοργκίεβα ήταν 13η, η Αμπελά 33η και η Μπιτσάκη 48η.

Δηλώσεις για την παρουσία των νεαρών αθλητριών έκανε η προπονήτρια του Ομίλου, κ. Γκεοργκίεβα, που δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη για την επίδοση των κοριτσιών και αναφέρομαι στο ντουέτο. Παρότι η κατηγορία τους δεν είναι οι νεανίδες και ήταν πολύ μικρότερες από άλλα παιδιά, το πάλεψαν. Χόρεψαν πολύ καλά και πήραν την πρόκριση για τον τελικό που ήταν ο μεγάλος στόχος. Κατά βάθος πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στην 8άδα και είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Από την άλλη, για να πω την αλήθεια, περίμενα στις φιγούρες να είχαμε πάει καλύτερα από τις θέσεις που πήραμε».

 

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook