Με πρωτοβουλία των φοιτητών του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) Ιεράπετρας,οι πολίτες της Ιεράπετρας καλούνται σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι, να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα, από το χώρο του ΤΕΙ έως και το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Σύμφωνα με το radiolasithi.gr η κίνηση αυτή θα πραγματοποιηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο σχέδιο \”ΑΘΗΝΑ\” με σκοπό να διατηρηθεί η αυτοδυναμία των τμημάτων Marketing και η παραμονή του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα.
Για την παραπάνω πρωτοβουλία των φοιτητών, έχουν ενημερωθεί σχολεία και γονείς όπου καλούνται να συμμετέχουν και μάλιστα όσοι μαθητές θα έπρεπε κανονικά να πάνε στα σπίτια τους για μεσημεριανό φαγητό (π.χ. μαθητές εκτός Ιεράπετρας με λεωφορεία / που μπορεί να έχουν και το απόγευμα επιπρόσθετα μαθήματα), στην προσπάθεια τους να διευκολύνουν τη συμμετοχή τους, θα παρέχεται για όλους τους μαθητές δωρεάν φαγητό στο ΤΕΙ μετά την αλυσίδα.
Επίσης, καλούν ως ένδειξη συμπαράστασης, τα καταστήματα και τις καφετέριες να κλείσουν και όλοι μαζί να συναντηθούν στο ΤΕΙ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook