Πρόταση για την αναθεώρηση του προγράμματος στήριξης της χώρας, διατυπώνει ο Δημήτρης Ρέππας, σε γραπτή πολιτική παρέμβασή του, που απέστειλε χθες στον Πρόεδρο του Κινήματος Βαγγέλη Βενιζέλο.

Όπως παρατηρεί «από πολλούς επιχειρείται να καταστεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο απόβλητος του πολιτικού συστήματος. Αναλόγως προωθείται η «φιλανδοποίηση» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ώστε οι όποιες επιλογές του να υπόκεινται σε περιορισμούς που επιβάλλονται από τρίτους. Το θέμα της άμεσης συμμετοχής στην κυβέρνηση έχει πολλές παραμέτρους».

«Κατά τη γνώμη μου», τονίζει, «κυρίαρχο θέμα που οδηγεί και στο κεντρικό δίλημμα της περιόδου είναι η αναθεώρηση ή μη του προγράμματος. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με τρόπο όμως μερικό και αποσπασματικό, οφείλει τώρα να αναλάβει πρωτοβουλία για τη συνολική επανεξέταση και αναθεώρηση του προγράμματος που εφαρμόζεται στην χώρα μας. Δεν μιλούμε για την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, που άλλωστε αποδείχθηκε άνευ αξίας αφού δεν ίσχυσε στα καίρια σημεία της. Κι ούτε καν λήφθηκε υπόψη από τους εταίρους. Η αναθεώρηση αυτή δεν αφορά τα τρία κόμματα της κυβέρνησης αλλά το σύνολο των κομμάτων, αφορά την χώρα».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook