Ένας στους δέκα εργαζόμενους έχει κάνει σεξ στο γραφείο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει αμερικανικό ιστότοπος ευρέσεως εργασίας.

Κι όσοι όμως δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν ως… κρεβατοκάμαρα το χώρο εργασίας, το έχουν βιώσει με τη φαντασία τους.

Στην έρευνα του ιστότοπου Classdoor σε δείγμα τουλάχιστον χιλίων εργαζομένων, το 22% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε πως τους έχει περάσει από το μυαλό να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις στον εργασιακό χώρο.

Σχεδόν οι μισοί- και συγκεκριμένα το 41% – υποψιάζονται ότι οι συνάδελφοί τους έχουν υποκύψει στο εργασιακούς πειρασμούς και δεν έχουν διστάσει να κάνουν σεξ στο γραφείο την ώρα μάλιστα που στους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι.

Το 37% δήλωσε πως κάποια στιγμή στην ζωή του είχε συνδεθεί ερωτικά με συνάδελφό του ενώ το 51% θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι επιλήψιμο όταν συμβαίνει. Το ίδιο σχεδόν ποσοστό δηλώνει πως το τέλος σε μία τέτοια σχέση δεν είναι και το καλύτερο αφού μετά είσαι αναγκασμένος να υποστείς την πρώην για πολλές ώρες στη διάρκεια της ημέρας.

Πάντως, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος εργαζόμενων,Ράστι Ρουεφ, δε θα πρέπει κανείς να αισθάνεται ένοχος επειδή αγάπησε συνάδελφο

«Όταν εργάζεσαι από οκτώ έως 12 ώρες την ημέρα, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορεί να αναπτυχθεί ρομάντζο ανάμεσα στους υπαλλήλους».

Εξάλλου όπως επισημαίνεται στην έρευνα, πολλές σχέσεις που έχουν ξεκινήσει από τον εργασιακό χώρο, έχουν καταλήξει σε… γάμο.

Ο πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα, ερωτεύτηκε την Μισέλ στο δικηγορικό χώρο όπου εργαζόταν όπως και ο «γκουρού» της πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς την σύζυγό του, Μελίντα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook