Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Πλατανιά σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κέρκυρα γνωσστοποιήθηκε ότι Θωμάς Ναζλίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει φόβος να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Πέρα από τον 25χρονο επιθετικό ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Αγκιλέρα, Ποτουρίδη, αλλά και στον τραυματία Καστέλς. Εκτός έμεινε και ο Τζανής, λόγω ίωσης όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

\”Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή του Πλατανιά τους εξής ποδοσφαιριστές: Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσα, Δημήτρη, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί.

Σημειώνεται ότι ο Ναζλίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (θλάση), ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Τζανής. Τιμωρημένοι είναι οι Αγκιλέρα, Ποτουρίδης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook