Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στις 7:50 το πρωί στη περιοχή Βιολί Χαράκι του Ρεθύμνου

Την πυρκαγιά στο διαμέρισμα αντιλήφθηκαν γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, καθώς στο ισόγειο του κτιρίου, κάτω απο το συγκεκριμένο διαμέρισμα λειτουργεί παιδικός σταθμός, ο οποίος φυσικά εκκενώθηκε απο τα μικρά παιδιά.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο διαμέρισμα, πρώτα απο όλα προσπάθησαν , με επιτυχία, να εξασφαλίσουν πως η φωτιά δεν επρόκειτο να επεκταθεί και στην συνέχεια κατάφεραν να  την κατασβέσουν ολοκληρωτικά.

Όμως όταν μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν την ανατριχιαστική εικόνα ενός απανθρακωμένου ανθρώπου. Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 38χρονο Ρεθυμνιώτη, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 38χρονος, αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια, ψυχολογικά προβλήματα ενώ νωρίτερα το πρωί  προκάλεσε φθορές σε ΙΧ ενός γείτονα του, και αμέσως μετά κλείστηκε στο διαμέρισμα του και ακολούθησε η πυρκαγιά.

Η σορός του 38χρονου διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί έρευνα για την εξακρίβωση της αιτίας της πυρκαγιάς.