Στην θέληση της ομάδας του να πάρει το παιχνίδι για να παραμείνει «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής στάθηκε στις δηλώσεις του στη nova ο δημιουργός του 1-0, Στέλιος Ηλιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου της Κέρκυρας: «Δόξα τω Θεό καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε από την αρχή πως το θέλαμε περισσότερο το ματς από τον Πλατανιά. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δύο γκολ. Στο τέλος καρδιοχτυπήσαμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι ένα τρίτο γκολ. Δεν το κάναμε αλλά, όπως είπα και πριν, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια όσο δύσκολη και αν είναι αυτή.

Κάναμε μια νίκη μετά από αρκετό καιρό με τον Πανιώνιο και αυτό μας έδωσε ψυχολογία. Ξέρετε πολύ καλά ότι όσο καλά και να παίζαμε στα προηγούμενα ματς δεν μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς κι αυτό μας στοίχισε. Το συνεχίσαμε και σήμερα… Συνεχίζουμε έως το τέλος και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σώσουμε την ομάδα.

Είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Σίγουρα, τα δύο επόμενα είναι με δύο πολύ καλές ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) αλλά εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς και από τους δύο αντιπάλους. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό οι μόνοι που πιστεύουμε στη σωτηρία και εννοώ ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση και όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Όλοι μας θεωρούν τελειωμένους εδώ και αρκετό καιρό. Θα προσπαθήσουμε να τους διαψεύσουμε».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook