«10 λόγοι για να επισκεφτείτε τα Χανιά» ήταν ο τίτλος ενός εύχρηστου pocket guide που μοιράστηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων σε όλους τους επισκέπτες της δημοφιλούς έκθεσης Ferie For Alle μια από τις πιο σημαντικές Σκανδιναβικές εκθέσεις, την οποία (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών) επισκέπτονται περίπου 66,000 Δανοί καθώς και 200 περίπου δημοσιογράφοι.

Η Δανέζικη αγορά είναι πολύ σημαντική για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 14% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων.

Συγκεκριμένα το 2012 περίπου 101,000 Δανοί αφίχθησαν στα Χανιά.

Στην έκθεση παρευρέθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Είχαμε πολλές συνομιλίες με Tour Operators και με δημοσιογράφους ενώ το περίπτερό της - είχε κατασκευασθεί από την εταιρεία “North Events”- είχε κύρια φωτογραφία το Ενετικό λιμάνι..

Παράλληλα για πρώτη φορά η Ένωση σε συνεργασία με την Olympian Pantheon, δημιούργησε τον pocket guide, με τίτλο ¨10 λόγοι για να επισκεφτείτε τα Χανιά¨, με όλα τα αξιοθέατα του νομού Χανίων, το οποίο προσφέρονταν δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Μάλιστα, για την διευκόλυνση των επισκεπτών αλλά και όλων, όσων σκέφτονται να επισκεφτούν τα Χανιά, στις τελευταίες σελίδες, είχαν ενταχθεί, όλοι οι Τ.Ο και οι αεροπορικές εταιρίες από τις Σκανδιναβικές χώρες, που δραστηριοποιούνται στα Χανιά.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε διάφορες χώρες: σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία καθώς και προβολή σε άλλους προορισμούς όπως Αγγλία, Γερμανία και Πολωνία.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση ευχαριστεί την εταιρεία North Events που ειδικεύετε στο Marketing της Σκανδιναβικής αγοράς, καθώς και τους Tour Operators που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.