Σοκ! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο άτυχων σκύλων στην Ρογδιά Ηρακλείου, από ανθρωπόμορφα κτήνη!

Οι φωτογραφίες που βλέπουν σήμερα το φως τς δημοσιότητας προκαλούν και εκείνους που δεν έχουν σχέσεις με τα ζώα, αλλά απλά ως άνθρωποι δεν τα βλάπτουν.

Οι εικόνες φρίκης που καταγράφηκαν μετά την εγκληματική ενέργεια στη Ρογδιά αποτυπώνουν την αγριότητα και το μίσος του δράστη ή των δραστών και δικαιολογούν απόλυτα την κτηνίατρο η οποία μιλώντας στο flashnews.gr περιέγραψε τον αποτροπιασμό της για την πράξη και το θέαμα ( Δείτε Εδώ ).

\’\’Το σωματείο Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου κάνει έκκληση στον μάρτυρα ή τους μάρτυρες, που είδαν τι συνέβη, να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6948088628.

Tέτοια εγκλήματα δεν επιτρέπεται να μην εξιχνιάζονται και να μένουν ατιμώρητοι άνθρωποι που είναι τόσο επικίνδυνοι για την κοινωνία, ενώ όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει.

Αν έχετε ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Δυστυχώς τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Κρήτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook