Ο κ. Κώστας Βαρδαβάς ήταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που αναδείχθηκε πρώτο σε ψήφος, μετά από τον επίσης κρητικό Ανδρουλάκη, ο οποίος όμως δραστηριοποιείται σε κεντρικό επίπεδο. 
Ο κ. Βαρδαβάς , ο οποίος θα βρίσκεται στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, μίλησε στο flashnews.gr για τις ιδιαιτερότητες του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. 

\’\’Ψηφίσαμε ανανέωση στέλνοντας μήνυμα στο εσωτερικό κατεστημένο και στην κοινωνία. Το σημαντικό είναι πως μαθαίνουμε από τα λάθη που διαρπάξαμε κι εμείς ως κυρίαρχος σχηματισμός\’\’ τονίζει ο κ. Βαρδαβάς.

Για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας ξεκαθαρίζει: \’\’Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ ως έκφραση της κεντροαριστερής παράταξης. Να είναι το κόμμα των ρήξεων, των τομών και των ανατροπών\’\’. 
Στο συνέδριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ομιλία του είπε πως δεν χαρίζει τη βάση του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ, το μέλος της Κ.Π.Ε. τονίζει: 
\’\’Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να ζητήσουμε κάτι από τον κόσμο. 
Ας ξεφύγουμε πρώτα από ισορροπίες και παραλυτικά σύνδρομα του παρελθόντος\’\’ και συνεχίζει \’\’αυτό που ζητάμε σε αυτήν τη φάση από την κοινωνία είναι να ασχοληθεί μαζί μας, να μας παρακολουθεί και να μας αξιολογεί κάθε μέρα. 
Οι νέοι άνθρωποι έχουμε την ηθική υπόσταση να το ζητάμε αυτό, πρέπει να αποδείξουμε πως έχουμε και την πολιτική\’\’ καταλήγει ο κ. Βαρδαβάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook