Με ένα ευφάνταστο εξώφυλλο κυκλοφορεί το γερμανικό, οικονομικό περιοδικό «Wirtschafts Woche», όπου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να παίρνει την… εκδίκησή του από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, μετά την… νεκρανάστασή του στις πρόσφατες ιταλικές εκλογές, όπου με μικρή διαφορά από τον Πιερ Λουίτζι ήρθε δεύτερος.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού διαβάζει κανείς: «Τι μας κοστίζει η Ιταλία», ενώ ο υπότιτλος λέει: «Η κρίση του ευρώ επιστρέφει». Στην εικόνα που έχει επιλεγεί ο Καβαλιέρε, γεμάτος χαρά και κρατώντας μια πιατέλα έχει εκτοξεύσει και λούσει τη Μερκελ με… μακαρόνια, η οποία δείχνει σοκαρισμένη. 

«Το πολιτικό χάος στην Ιταλία… ξαναφουντώνει την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση» τονίζει στο δημοσίευμά του, το «Wirtschafts Woche» και συμπληρώνει:

«Δεδομένης της συνεχιζόμενης ύφεσης, οι αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα λιτότητας, κλιμακώνονται (εκτός από την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία) στην Πορτογαλία και τη Γαλλία, γεγονός που θέτει εκτός τροχιάς τις μεταρρυθμίσεις. Και ποιος πληρώνει τον λογαριασμό: Η Γερμανία», 

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook