Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον έκθεση Οινοτικά 2013, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ηρακλείου. Η αυλαία έκλεισε με 2.000 οινόφιλους και επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλο το ποικιλιακό δυναμικό του νησιού, γηγενές και μη, από τους Κρήτες οινοπαραγωγούς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε το επιμορφωτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας, που έλαβε χώρα την Δευτέρα 4 Μαρτίου, με δυναμικό κοινό τους επιχειρηματίες εστίασης της Κρήτης. Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν περαιτέρω στοιχεία της γεύσης, όψης και αξιολόγησης του κρασιού.

Παράλληλα με την τριήμερη εκδήλωση, το Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική δράση «Give», συγκέντρωσε έσοδα καθώς και αναλώσιμα, τα οποία πρόκειται να αποδοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που για ακόμα μια χρονιά στήριξε την εκδήλωση, και ανανεώνει το ραντεβού του για τα ΟΙΝΟΤΙΚΑ του 2014.