Συνελήφθη στην Πενσιλβάνια ένας Nεοϋορκέζος, ο οποίος θεωρείται ότι προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας νεαρός άνδρας και η έγκυος γυναίκα του που κατευθύνονταν στο μαιευτήριο.

Ο 44χρονος Τζούλιο Ατσεβέντο εντοπίστηκε έξω από κατάστημα στο Μπέθλεεμ της Πενσιλβάνια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οδηγούσε με ταχύτητα διπλάσια του επιτρεπομένου ορίου όταν προσέκρουσε στο ταξί, στο οποίο επέβαιναν ο Νάχμαν και η Ρέιζι Γκλόμπερ, 21 ετών και οι δύο. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν, κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το έμβρυο ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, αλλά πέθανε μία ημέρα αργότερα.

Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι παραβρέθηκαν στην κηδεία του ζευγαριού που τελέστηκε στη Συναγωγή Γιετέβ Λεβ Ντ΄Σατμάρ.

Η Ρέιζι Γκλόμπερ ήταν έγκυος επτά μηνών και δεν αισθανόταν καλά, είπε η οικογένειά της, κι έτσι το ζευγάρι κάλεσε ταξί για να το μεταφέρει στο μαιευτήριο. Το ταξί τους συγκρούστηκε στη συνέχεια με όχημα μάρκας BMW.

Το αγοράκι του ζεύγους, το οποίο ζύγιζε 1,8 κιλά, τάφηκε μαζί με τους γονείς του τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το έμβρυο πέθανε επειδή ήταν υπερβολικά πρόωρο.

Ο Ατσεβέντο συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης φυγάδων της Νέας Υόρκης καθώς κατευθυνόταν σε κατάστημα το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με την New York Daily News.

\”Υπάρχουν σχέδια για την έκδοσή του στη Νέα Υόρκη σε σχέση με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό ζευγάρι και το παιδί τους\”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν.

Ο 44χρονος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι σχεδίαζε να παραδοθεί την Τρίτη.

Τον περασμένο μήνα συνελήφθη κατηγορούμενος ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και η υπόθεση αυτή εκκρεμεί. Έχει επίσης εκτίσει δεκαετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

news247.gr από AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook