Μια απίστευτη περίπτωση κλοπής σε ελαιοτριβείο στη Κρήτη προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη άγνωστοι εισέβαλαν σε ελαιοτριβείο που εκμεταλλεύεται γεωργικός συνεταιρισμός στην περιοχή Φούρνη, στον πρώην Δήμο Νεαπόλεως, και με επαγγελματικό τρόπο, αφαίρεσαν τόνους λαδιών που εκτιμάται ότι αγγίζουν τους 7 με 8 τόνους.

Οι δράστες χρησιμοποιώντας αντλίες άδειασαν από δεξαμενή του εργοστασίου το ελαιόλαδο ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι για την φόρτωση και μεταφορά του χρησιμοποιήθηκε βυτιοφόρο.

Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου είδαν την επόμενη ημέρα τα ίχνη που μαρτυρούσαν την διάρρηξη και κλοπή καθώς οι δράστες άφησαν σωλήνες και άλλα εργαλεία με τα οποία προχώρησαν στην αφαίρεση του ελαιολάδου αλλά και γυαλιά από σπασμένα παράθυρα.

Οι αρχές εναποθέτουν τις ελπίδες τους για τον εντοπισμό των δραστών στις κάμερες ασφαλείες γειτονικών επιχειρήσεων καθώς το εργοστάσιο βρίσκεται κοντά στο κεντρικό δρόμο και ενδεχομένως να έχει καταγραφεί το βυτίο με το οποίο μεταφέρθηκε ο \”πράσινος χρυσός\”.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook