Η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Οικονομολόγων Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η ασκούμενη φορολογική πολιτική και οι επιπτώσεις της στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, οι εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΕΕ στο Ηράκλειο. Εισηγητές του θέματος της εκδήλωσης είναι οι:
• Αλεξιάδης Τρύφωνας, Συντονιστής του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
• Τόλιος Γιάννης, Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν με τοποθέτηση-χαιρετισμό οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ:
• Διακάκη Μαίρη.
• Κριτσωτάκης Μιχάλης.
\”Φίλες και Φίλοι, οι χρόνιες παθήσεις του φορολογικού συστήματος της χώρας μας, η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή, η διαφθορά και η υπεροχή των έμμεσων φόρων έναντι των άμεσων έχουν ως αποτέλεσμα την μεγάλη «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα του κράτους, η οποία αποτελεί τη βασική αιτία των χαμηλών κοινωνικών δαπανών, των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους διαχρονικά.
Η ασκούμενη φορολογική πολιτική, μια καθαρή ταξική πολιτική υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, ευνοεί και προωθεί τις παραπάνω παθογένειες οδηγώντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στην απόγνωση και το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας σε αποδιάρθρωση.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην εκδήλωση μας, στην οποία στοχεύουμε, με τη συμβολή των προσκεκλημένων εισηγητών, να διατυπωθούν οι εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αφενός και αφετέρου να ανοίξει ένας γόνιμος διάλογος για τη κρισιμότητα του φορολογικού ζητήματος και την εναλλακτική στρατηγική μας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook