Ένας από τους γνωστότερους Έλληνες αθλητικογράφους, ο Κ. Καίσαρης ασχολήθηκε μεταξύ άλλων στην στήλη του στο goal με τον Πλατανιά και την μεταχείριση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

\’\’…Αμέσως βγήκε ο Κούλης Αποστολίδης, και μορφωμένος άνθρωπος μάλιστα, και είπε τη μεγάλη κουβέντα: «Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας στο επόμενο παιχνίδι».

Δηλαδή ο Σαλπιγγίδης κι ο Σταφυλίδης νωρίτερα φάγανε κόκκινες κάρτες για να μην παίξουνε με τον Παναθηναϊκό. Ούτε στο σινεμά δεν παίζονται αυτά τα έργα. Μέχρι και τον Κούδα που είναι σοβαρός βάλανε να μιλήσει. Τα πολλά λόγια λοιπόν είναι φτώχεια. Ούτε καμία ανάλυση περί μούντζας χρειάζεται ούτε πολύ περισσότερο δεν έπαιξε κανέναν ρόλο ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Αυτό που μέτρησε κι έκανε εύκολες τις δύο αποβολές του Σταφυλίδη και του Σαλπιγγίδη ήταν ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς. Οπως η χελώνα καρέτα καρέτα αποτελεί προστατευόμενο είδος, έτσι αποτελεί προστατευόμενο είδος για τους διαιτητές ο Πλατανιάς. Ούτε πρόωρο στη θερμοκοιτίδα να ήτανε δεν θα είχε τόση στοργή και φροντίδα.\’\’

Αφού χαρακτήρισε προστατευόμενο… είδος τον Πλατανιά, αναρωτήθηκε για το χθεσινό αγώνα στη Ν. Σμύρνη: 

\’\’ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Μπαρτσελόνα με διαιτητή τον Μάνταλο θα μπορούσε να περάσει χθες από τη Νέα Σμύρνη;\’\’

Τελικά θα παρέμβει κάποιος εισαγγελέας; Βγαίνει ένας έγκριτος δημοσιογράφος ευθαρσώς και φωτογραφίζει \’\’ομορφιές\’\’ και δεν αντιδρά ψυχή; 

Άλεξ. Μαν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook