Με πολύ μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Χανίων σε συνεργασία με το ΣΕΚ Χανίων την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του ΣΕΚ Χανίων.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, οι οποίοι συγκέντρωσαν 100 φιάλες αίματος, που θα διατεθούν για τις ανάγκες της χειρουργικής, ογκολογικής και άλλες κλινικές του νοσοκομείου Χανίων.

Σε ανακοίνωσή του το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων αναφέρει:

"Ευχαριστούμε όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και όσοι έδωσαν το αίμα τους, μαθητές, καθηγητές, συμπολίτες, προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι μαζί συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση των 100 φιαλών οφείλεται ιδιαίτερα στις δύο αξιέπαινες νοσηλεύτριες, οι οποίες συνεργάστηκαν άψογα με το γιατρό και κατάφεραν να εξυπηρετήσουν τα άτομα που προσήλθαν με ηρεμία και ακρίβεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση «Το Αναλώσιμο» της οικ. Περατσάκη που προσέφερε τις διαφημιστικές αφίσες και τους επαίνους που δόθηκαν μετά το τέλος της αιμοδοσίας στους εθελοντές.

Ελπίζουμε στο απώτερο μέλλον να δημιουργήσουμε τράπεζα αίματος για να υπάρχει μία σταθερή στήριξη της μαθητικής κοινότητας σε αιμοδότες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας του χρόνου".