Παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 14 Μαρτίου, στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης, το νέο βιβλίο του συγγραφέα Στέφανου Δάνδολου: «Η χορεύτρια του διαβόλου» των εκδόσεων Ψυχογιός. Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού και το προέτρεψε σε ενεργή συμμετοχή.

Οι ομιλητές της βραδιάς κος Βασίλης Μανιάς Οικονομολόγος και η κα Ρένα Πετροπούλου-Κουντούρη Συγγραφέας –Ποιήτρια, κατάφεραν να αναλύσουν ευσύνοπτα και με άμεση απλότητα το βιβλίο, προτρέποντας έτσι τον συγγραφέα και τους συμμετέχοντες σε ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο.
Η ταινία μικρού μήκους που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, με έξοχες ερμηνείες από τους ηθοποιούς: Χριστίνα Αλεξανιάν, Γρηγόρη Βαλτινό, Γιάννη Βούρο, Ζέτα Δούκα, Αλέκο Συσσοβίτη, έφερε αέρα Μεσοπολέμου και γέμισε την ατμόσφαιρα από μυστήριο και ερωτικό πάθος.
Ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος, συνομίλησε αρκετή ώρα με το κοινό και στο τέλος της παρουσίασης δήλωσε, ικανοποιημένος:
«Αυτό που έζησα απόψε το βράδυ εδώ, ήταν πραγματικά κάτι πολύ ζεστό… μια από τις πιο ωραίες παρουσιάσεις που έχω κάνει! Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εκπληκτική και ειλικρινά αισθάνομαι πως η ίδια η Σολάνζ Νταλμόν θα είχε πολλά να μοιραστεί με τους φίλους και τις φίλες του βιβλιοπωλείου.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να συνεχίσετε να κάνετε τέτοιες παρουσιάσεις προβάλλοντας τα βιβλία που γράφουμε. Το έχουμε ανάγκη γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Αναφορικά με την «Χορεύτρια του διαβόλου» θα πω, ότι πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα που διατρέχει 60 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας και περιγράφει μια μοιραία ερωτική ιστορία με καμβά μερικά από τα πιο συνταρακτικά γεγονότα του 20 αιώνα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook