Ο Σύλλογος \”ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ\” υπό την αιγίδα του Δήμου Σητείας, σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν.Λασιθίου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λασιθίου οργανώνουν δράση προληπτικής οδοντιατρικής για μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας από την Τρίτη 19 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013.

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί οδοντιατρικός έλεγχος με επίσκεψη στην κινητή οδοντιατρική μονάδα που θα βρίσκεται :

-την Τρίτη 19 Μαρτίου από τις 8.30 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού σχολείου Παλαικάστρου, στον οποίο θα μεταφερθούν και μαθητές από το Δημοτικό σχολείο Ζάκρου.

-την Τετάρτη 20 Μαρτίου, 8.30 με 14.30 μ.μ. στον χώρο του Γυμνασίου Χανδρά, όπου θα μεταφερθούν και μαθητές των Νηπιαγωγείων Ζήρου και Γούδουρα και των Δημοτικών σχολείων Αρμένων και Γούδουρα.

-την Πέμπτη 21 Μαρτίου στον Τεχνοχώρο του Δήμου Σητείας από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ. και από τις 17.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. στον χώρο του οποίου θα μεταφερθούν μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης του 1ου & 2ου Δημοτικού σχολείου Σητείας και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σητείας.

– την Παρασκευή 22 Μαρτίου πάλι στον Τεχνοχώρο Σητείας από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ. και από τις 17.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. όπου θα μεταφερθούν μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης του 3ου και 4ου Δημοτικού σχολείου Σητείας και του Δημοτικού Σχολείου Σκοπής.

Σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά τα οποία συνοδεύονται από γονείς ή κηδεμόνες και φέρουν το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας τους και σε περίπτωση που τα παιδιά συνοδεύονται από τρίτους την σχετική υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Μετά την εξέταση παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και να λαμβάνουν οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σητείας κ. Αικ. Γουλιέλμου, τηλ.: 6946282651.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook