Πώς είναι άραγε να είσαι άντρας και να δουλεύεις μαζί με τους αγγέλους της Victoria\’s Secret, ήτοι τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου; Μη σπεύσετε να απαντήσετε γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ειδυλλιακά, και οι άγγελοι μπορεί καμιά φορά να γίνονται διάβολοι. Όπως για παράδειγμα, η Ζιζέλ που μάλλον είναι πολύ δύσκολη συνεργάτης, τουλάχιστον όπως αποκαλύπτει ο άνθρωπος που κατασκευάζει τα διάσημα φτερά της φίρμας εσωρούχων για τις επιδείξεις μόδας.

Ο λόγος για τον Ted Southern, έναν πολύ δραστήριο νέο, που δεν είναι καθόλου τυχαίος, γιατί εκτός από τη συνεργασία του με τη Victoria\’s Secret, έχει φτιάξει κοστούμια για τις μεγαλύτερες παραστάσεις του Broadway και επί του παρόντος είναι στην ομάδα που ετοιμάζει τη νέα διαστημική στολή της NASA!

Τι είπε για τις καλλονές με τις οποίες συνεργάστηκε σε συνέντευξή του; «Η Χάιντι Κλουμ είναι με διαφορά η καλύτερη και η πιο εύκολη στο θέμα συνεργασίας. Εχει πάντα πλάκα να είσαι γύρω της, είναι φιλική με όλους». Δεν είχε όμως τα ίδια καλά λόγια να πει και για τη Ζιζέλ: «Είναι πολύ σκληρή. Πάντα ουρλιάζει και η χαρακτηριστική της ατάκα είναι Τι στο δ… είναι αυτό; (What the f–k is this?)».


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook