Στην κυριολεξία στο «παραπέντε» η Γ.Γ.Α. όρισε την νέα διοίκηση του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων το οποίο είχε φτάσει στα πρόθυρα του «κλεισίματος» καθώς από τον περασμένο Οκτώβριο είχε λήξει η θητεία της προηγούμενης διοίκησης.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ, νέος πρόεδρος του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Καλογερής (αντιπεριφερειάρχης χωροταξίας Κρήτης και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κυνηγετικών συλλόγων Κρήτης και Δωδ/σου).

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ.Καλογερή στο Flashnews.gr, άμεσος στόχος είναι η τακτοποίηση όλων των τρεχουσών οικονομικών εκκρεμμοτήτων και στην συνέχεια η ανάπτυξη του αθλήματος με το «άνοιγμα» του Σκοπευτηρίου στους νέους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καλογερής «πρέπει να βοηθήσουμε τους συλλόγους που κάνουν πρωταθλητισμό και έχουν αναδείξει αθλητές σε εθνικές ομάδες και βεβαίως θα κάνουμε μια προσπάθεια για να φέρουμε το Σκοπευτήριο πιο κοντά στο ευρύ κοινό. Η σκοποβολή έχει μια παράδοση στην Κρήτη και θα ήθελα να γίνει πιο προσιτό στα νέα παιδιά γιατι από εκει θα προκύψουν και τα νέα ταλέντα που θα ασχοληθούν με το άθλημα της σκοποβολής που είναι πολύ ωραίο και ευγενές.»

Σε ότι αφορά στις εκκρεμμότητες που έχουν συσσωρευτεί με απλήρωτους υπαλλήλους και λογαριασμούς αφού δεν υπήρχε διοίκηση για να υπογράψει την εκταμίσευση χρημάτων ο κ.Καλογερής επεσήμανε πως «υπήρξε μια περίοδος «ακυβερνησίας» στο Σκοπευτήριο καθώς δεν είχε διοριστεί διοίκηση, τα θέματα έτρεχαν, όμως θα κοιτάξουμε να τα λύσουμε , όπως μπορούμε, μέσα σε μιαν οικονομική κατάσταση η οποία είναι μάλλον δύσκολη και δεν ξέρω τι ευχέρεια χειρισμού θα έχουμε πάνω σε αυτό το θέμα. Πάντως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να λυθούν άμεσα, τουλάχιστον τα τρέχοντα ζητήματα. Όσον αφορά στον προγραμματισμό για τυχόν έργα, θα δούμε τις οικονομικές μας δυνατότητες.»

Τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων είναι οι :

Αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Καραμπινάκης (συνταξιούχος), γραμματέας ο Ανδρέας Δερμιτζάκης (δημόσιος υπάλληλος), ταμίας ο Παράσχος Κουφός (οικονομολόγος), έφορος ο Εμμανουήλ Φλεμετάκης (αστυνομικός) και μέλη οι Στυλιανός Μαυρεδάκης (συνταξιούχος) και Χαράλαμπος Μαρινάκης (συνταξιούχος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook