Δυναμώνει η οργή του Κυπριακού λαού έπειτα από την πρωτοφανή απόφαση του Eurogroup για φορολόγηση - «κούρεμα» των καταθέσεων που έχει δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις, ενώ μπροστά από την Βουλή της χώρας εκτυλίσσονται πρωτοφανείς στιγμές.

Πάνω από πεντακόσια άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών, ενώ έχουν κουρέψει πρόβατα, με σαφή τη σημειολογία, και απειλούν ότι θα βάλουν φωτιά στο μαλλία των προβάτων, ενώ επιτέθηκαν φραστικά και κατά του Γιώργου Λιλλήκα.

Σύμφωνα με το newsit Κύπρου η κατάσταση θυμίζει λαϊκή εξέγερση, ενώ οι επιθέσεις κατά το Γιώργου Λιλλήκα έγιναν με συνθήματα όπως «αλήτες πολιτικοί», ενώ υπάρχουν πλακάτ που γράφουν «Ξεφτίλες πρώην και νυν, σας πέσανε οι μάσκες» και «Δημοψήφισμα ο λόγος στο λαό».

Νωρίτερα αγανακτισμένοι Κύπριοι είχαν γιουχάρει έντονα τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη κατά την είσοδό του στην κυπριακή Βουλή.

Σύμφωνα με το Newsit Κύπρου, ομάδα 20 αγανακτισμένων πολιτών περίμενε τον κ. Αναστασιάδη στην είσοδο της κυπριακής Βουλής και τον υποδέχθηκε με φωνές και έντονες διαμαρτυρίες.Φωτογραφίες από το newsit Κύπρου

Όπως έγινε γνωστό για αύριο στις έξι το απόγευμα μετατέθηκε τελικά η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

«Υπάρχουν τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο το οποίο και παραπέμπεται εκ νέου για συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, ο χρόνος συνεδρίας της οποίας αναμένεται να καθοριστεί», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.iefimerida.gr/real.gr