Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Γάζι. Για μια ακόμα χρονιά, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), συνδιοργάνωσε με τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου, παραδοσιακές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο «Κουρήτες».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε γαϊτανάκι από το Σύλλογο Γυναικών «Μέλισσα», διαγωνισμό μαντινάδας, πολλούς, νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες, πέταγμα χαρταετού, μουσική από τα συγκροτήματα των Δ. Βερεράκη, Κ. Δαφέρμου, Τ. Ρεράκη και Μ. Ρεθεμνιωτάκη, αλλά και πολύ χορό από τα αντίστοιχα τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, συνομίλησε με τον κόσμο, αντάλλαξε ευχές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα. Ανταλλάσουμε ευχές για καλή Σαρακοστή, τιμούμε την παράδοση και προσδοκούμε καλύτερες μέρες για τον τόπο μας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανή τη δύναμη της ελπίδας, επιδιώκουμε να παραμείνει ζωντανό το χαμόγελο και παλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους δούλεψαν για τη σημερινή εκδήλωση, τον πρόεδρο και τα στελέχη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., τους χορηγούς, τους καλλιτέχνες και τους συλλόγους που συμμετείχαν και συνέβαλαν στο να περάσουμε μια πανέμορφη Καθαρά Δευτέρα. Καλή Σαρακοστή και του χρόνου να είμαστε καλά!»