Δεν αποτελεί ακριβώς είδηση ​​ότι η Κίνα προσπαθεί να αναδειχθεί ως μια νέα παγκόσμια υπερδύναμη, έτσι δεν είναι; Ενώ ο Δυτικός πολιτισμός αυτοκαταστρέφεται, η Κίνα συνεχίζει να αγοράζει αμερικανικό χρέος και να κλειδώνει τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Αλλά τώρα, δεν αρέσκονται απλά να γελάνε και να πανηγυρίζουν καθώς μας προσπερνούν στην γεωπολιτική σκηνή, έχουν αναπτύξει επίσης ένα πρόγραμμα γενετικής μηχανικής.

Στο BGI Shenzhen, οι επιστήμονες συνέλεξαν δείγματα DNA από τους 2.000 πιο έξυπνους ανθρώπους του κόσμου μελετώντας την αλληλουχία ολόκληρων των γονιδιωμάτων τους, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα αλληλόμορφα γονίδια που καθορίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη.

Προφανώς δεν βρίσκονται μακριά από την εύρεση τους, και όταν το κάνουν, ο έλεγχος του εμβρύου θα επιτρέπει στους γονείς να λαμβάνουν τον καταλληλότερο ζυγώτη με αποτέλεσμα την αύξηση της νοημοσύνης, από την μία γενιά στην άλλη από πέντε έως 15 βαθμούς IQ.

Μέσα σε δύο γενιές θα είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί έθνος που να μπορεί να ανταγωνιστεί τους Κινέζους σε πνευματικό επίπεδο. Ο Geoffrey Miller είναι ένας εξελικτικός ψυχολόγος και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης,και ένας από τα 2.000 ευφυή άτομα που έδωσαν DNA τους.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι αυτό το ανατριχιαστικό πρόγραμμα μπορεί να σημαίνει για το μέλλον των παιδιών στην Κίνα.apocalypsejohn.com/από disclose.tv