Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γιώργου Δεικτάκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
\”Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους μας ημέρα Εθνικής μνήμης και απότισης φόρου τιμής σε όλους εκείνους που με ηρωισμό έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας. Την ίδια μέρα τιμούμε την Ορθοδοξία και γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Εκκλησίας μας.
Καλούμαστε όλοι, να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο όπως αξίζει στους αγωνιστές του ΄21 και όπως απαιτούν η παράδοση και το πνεύμα αυτής της επετείου, με εθνική ομοψυχία. Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, ώστε να τιμήσουμε την μνήμη αυτών που θυσιάστηκαν για την δική μας Ελευθερία και να αναδείξουμε τον σεβασμό μας και την πίστη μας στην Ορθοδοξία.
Με αφορμή την εορτή της Εθνικής μας παλιγγενεσίας, πρέπει ο λαός μας στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας να επιδείξει ενότητα και αποφασιστικότητα, στοιχεία που μας ανέδειξαν ως νικητές κατά τους αγώνες της ανεξαρτησίας καθώς και σεβασμό προς την ορθόδοξη πίστη.
Θα είμαι παρών στις εκδηλώσεις μνήμης ως εκπρόσωπος της Πολιτείας, τιμώντας την μνήμη των πεσόντων προγόνων μας και τη μεγάλη αυτή ημέρα της Ορθοδοξίας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook