Μια ακόμα σημαντική διάνοιξη πραγματοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, στην οδό Σκλαβοκάμπου στο Γάζι.

Η συγκεκριμένη διάνοιξη έγινε σε μήκος 300 περίπου μέτρων, οδηγώντας προς τις εργατικές κατοικίες Γαζίου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν εργασίες για εγκατάσταση αποχετευτικού δικτύου και αμέσως μετά να ασφαλτοστρωθεί η οδός.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που επισκέφτηκε την περιοχή, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας Άρη Σαλούστρο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Θέμη Κληρονόμο, σε δηλώσεις του τόνισε:

«Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στον τομέα της βελτίωσης της καθημερινότητας, πραγματοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή. Σε μια ακόμα δύσκολη, από πλευράς πρόσβασης περιοχή, διανοίξαμε έναν δρόμο που θα βελτιώσει τους κανόνες πολιτικής προστασίας και θα αναβαθμίσει τις συνθήκες κυκλοφορίας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας και με συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα και ευελπιστώ ότι μέρα με την ημέρα, το οδικό δίκτυο του δήμου μας θα γίνει πιο ασφαλές και φιλικό προς τους πολίτες.

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, καθώς και όλα τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας, για την άψογη και αποτελεσματική δουλειά που για μια ακόμα φορά πραγματοποίησαν».