Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των οκτώ Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την Θεσσαλία, καθώς παραμένουν ασύλληπτοι μετά την αιματηρή απόδρασή τους το βράδυ της Παρασκευής.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τους, ζητώντας πληροφορίες από όποιον τους έχει δει.

Πρόκειται για τους:

1. LULI FLAULANT του ASQERI και της HEME ή HENA ο οποίος γεννήθηκε την 27-04-1986 στην Αλβανία,2. LIKA EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία,3. KUPA ILIR του FATMIR και της MELEQE ο οποίος γεννήθηκε την 24-01-1986 στην Αλβανία,4. KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία,5. CALA KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία,6. MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία,7. LITA ή DREBATA ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία8. SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR και της NURIE ή NURIJE ο οποίος γεννήθηκε την 24-02-1982 στην ΑλβανίαΣε βάρος των οκτώ δραπετών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά περίπτωση για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, στάση κρατουμένων, ηθική αυτουργία από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων, ηθική αυτουργία από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, σύσταση και συμμετοχή σε
συμμορία, κατοχή όπλων στη φυλακή και ηθική αυτουργία σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Νωρίτερα το μεσημέρι, είχε συλληφθεί άλλος ένας από τους δραπέτες σε αγροτική περιοχή στα σύνορα των νομών Λάρισας και Τρικάλων.