Απο θαύμα και χάρη στην άμεση επέμβαση διερχόμενων , σώθηκε μια πενταμελής  οικογένεια αλλοδαπών, το αυτοκίνητο της οποίας έκανε βουτιά στο λιμανάκι των Λινοπεραμάτων στον Δήμο Μαλεβιζίου Ηρακλείου.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5 το απόγευμα. Οι δύο γονείς με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ήταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν κάτω απο άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, αυτό βρέθηκε μέσα στην θάλασσα στο λιμανάκι των Λινοπεραμάτων.

Ευτυχώς στο συγκεκριμένο σημείο τα νερά δεν έχουν μεγάλο βάθος και έτσι διερχόμενοι που είδαν το περιστατικό, αφού ενημέρωσαν λιμενικό και ΕΚΑΒ, έσπευσαν να βοηθήσουν τους πανικόβλητους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Τελικά, και οι τέσσερεις βγήκαν σώοι και αβλαβείς και για καθαρά προληπτικούς λόγους διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Η Λιμενική Αρχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου, ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του ομώνυμου λιμένα.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι οι πέντε (05) αλλοδαποί επιβαίνοντες (02 άνδρες και 03 παιδιά), είχαν καταφέρει να εξέλθουν αυτού με τη βοήθεια παρευρισκομένων στην ως άνω περιοχή, έχοντας τις αισθήσεις τους.

Το ένα εκ των τριών παιδιών διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook