Έκπληκτος δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά. Ο νεαρός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» που επιτέθηκαν στην ομάδα κατήγγειλε ότι εχθρική συμπεριφορά είχαν και δυο παίκτες του Ηρακλή απέναντι σε αυτόν και τους παίκτες του, αλλά δεν θέλησε να τους κατονομάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καβακά στο Onsports:

 «Ως ένα σημείο δεν μπορώ να μιλήσω για την διοίκηση και τι σκέφτεται. Νομίζω ότι όταν ήρθε ο Ηρακλής στο γήπεδό μας είχαμε ιδανική φιλοξενία. Δεχθήκαμε από 7-8 άτομα επίθεση την ώρα που κατεβήκαμε από το πούλμαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. Ουδέποτε είχα αναφερθεί στην ομάδα των Ψαχνών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω την έχθρα δύο παικτών του Ηρακλή. Ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός. Μπορεί να συναντηθούμε κάποια στιγμή και να πρέπει να συνεργαστούμε. Και εμείς οι προπονητές πρέπει να παιδαγωγούμε τους παίκτες μας. Εγώ προσωπικά έχω τσακωθεί με τις άσχημες συμπεριφορές.

 

Για τον πρόεδρο και τον προπονητή των Ψαχνών:

  «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους του Ηρακλή. Ούτε από τον πρόεδρο ούτε από τον Αντώνη. Είναι απλά κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά τους».

 

Αναφορικά με τα δύο ονόματα των παικτών του Ηρακλή που επιτέθηκαν στον Πλατανιά:

  « Δεν θέλω να πω ποιοι είναι. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι.  Η επίθεση έγινε και στα αποδυτήρια αλλά και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook