Προσυνεδριακή διάσκεψη διοργανώνει η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στο γραφείο επί της Οδού Σφακίων 4, στον πρώτο όροφο στις 7:30 το απόγευμα.

Με αφορμή την διάσκεψη η Νεολαία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

\”Καθημερινά εισερχόμαστε ολοένα και περισσότερο σε μια σκοτεινή περίοδο, ύφεσης και φτώχειας τόσο οικονομικά όσο και σε ηθικές αξίες και θεσμούς.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, που δεν υπάρχει \’\’εγώ\’\’ και δεν υπάρχει \’\’εσύ\’\’, καλούμε όλους τους νέους σε έναν κοινό αγώνα, για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω, μαζί με τα όνειρά μας και τη ζωή μας.

Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οργανώνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στην πορεία για το Ιδρυτικό Συνέδριο της Αθήνας στις 13 Απριλίου 2013.

Με το βλέμμα στο Ιδρυτικό Συνέδριο, η Νεολαία μας πραγματοποιεί αυτή την Παρασκευή 29 Μαρτίου, προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη για την προετοιμασία της Νεολαίας στα Χανιά.

Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στο γραφείο επί της Οδού Σφακίων 4, στον πρώτο όροφο στις 7:30 το απόγευμα.

Ο Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης της Νεολαίας των ΑΝΕΛ κ. Ελευθέριος Νικολάου σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: \”Καλούμε όλες τις νέες και τους νέους των Χανίων που νιώθουν την ανάγκη να διοχετεύσουν τις δυνάμεις τους, την πολιτική και κοινωνική τους φωνή, να λάβουν μέρος στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς ο λόγος όλων και καθενός ξεχωριστά θα ακουστεί και θα μπορεί να κάνει την διαφορά. 
Η Νεολαία των ΑΝΕΛ δεν δημιουργήθηκε για να γίνει μια κλειστή λέσχη, αλλά για να δώσει βήμα στους Νέους της Ελλάδος να εκφράσουν τις αγωνίες μα και τις προτάσεις τους, σε συνδυασμό με δράσεις κοινωνικές και πολιτικές, που στόχο θα έχουν την άμεση αλλά και την μακροπρόθεσμη ανακούφιση των Ελλήνων από όλους τους παράγοντες της αλλοτρίωσης έως και την ανατροπή τους.\’\’

Για την Συμμετοχή στο Ιδρυτικό Συνέδριο ισχύουν οι εγγραφές μελών έως και την 31η Μαρτίου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook