Σύσκεψη με τους εργολάβους δημοσίων έργων και τον σύλλογο πτυχιούχων εργοληπτών δημοσίων έργων Ηρακλείου είχε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης όπως είπε ο κ. Κουκιαδάκης ήταν να εξεταστεί το πλαίσιο συνεργασίας και η εκτέλεση των έργων.

Επιδιώκουμε πρόσθεσε τις καλύτερες δυνατές διαδικασίες γιατί θέλουμε καλά και γρήγορα δημόσια έργα. «Αυτοί θα πρέπει να κάνουν καλά την δουλειά τους και εμείς να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις πληρωμές τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι ο ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) έχει οφειλές στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου που προσεγγίζουν τα 2 εκ. ευρώ και αφορούν σχολικές μονάδες τόσο της πόλης όσο και της υπαίθρου.

Για το λόγο αυτό αύριο ο Ε. Κουκιαδάκης θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ.

«Δεν μπορεί να είμαστε ασυνεπείς σε ανθρώπους που έχουν εκτελέσει έργο, που έχουν πληρώσει ΦΠΑ, που έχουν πληρώσει μισθούς στο προσωπικό τους, και αυτοί εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι» είπε με έμφαση ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Τέλος ο Ε. Κουκιαδάκης έκανε σαφές ότι πρόκειται να προγραμματιστούν και άλλα έργα, ενώ θα γίνουν νέες εντάξεις στο ΠΕΠ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook