Στη δημοσίευση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των τριών συλληφθέντων για τον εμπρησμό του ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Βόλο προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε βάρος των τριών νεαρών οπαδών της Χρυσής Αυγής ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς από κοινού πράγματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο με έκρηξη, από περισσότερους από δύο, που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παράνομη οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας για τον πρώτο και τον τρίτο και παράνομη οπλοφορία από κοινού.

Πρόκειται για τους:

Κιουμουρτζόγλου Χρήστο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, ο οποίος γεννήθηκε την 24-07-1992 στο Βόλο

\"\"

Παπαγιαννόπουλο Αριστείδη – Δαυίδ του Αθανασίου και της Ηλέκτρας, ο οποίος γεννήθηκε την 12-04-1990 στην Καστοριά

\"\"

Ανδρέου Ορφέα του Γεωργίου και της Αγνής, ο οποίος γεννήθηκε την 19-07-1995 στο Βόλο

\"\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο εξάσφαιρα περίστροφα, ένα τυφέκιο με δύο κάννες, δύο απομιμήσεις πιστολιών με γεμιστήρες, δύο σιδερογροθιές, τρία ξύλινα ρόπαλα και έντυπο υλικό με ναζιστικό περιεχόμενο.

\"\"

Παράλληλα, την Παρασκευή επικράτησε ένταση κατά τη μεταφορά τους στον ανακριτή όταν οι συγγενείς των συλληφθέντων προπηλάκισαν τη δημοσιογράφο της ιστοσελίδας e-volos.gr και την ανάγκασαν να σβήσει το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια της.

 

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook