Στις περισσότερες κοπέλες όταν είναι μικρές, το ροζ χρώμα είναι αυτό που τις αντιπροσωπεύει περισσότερο από κάθε άλλο, αν και συνήθως μεγαλώνοντας, αυτή η πρώην εμμονή γίνεται μια γλυκιά σχολική ανάμνηση. Δε συνέβη όμως το ίδιο και με τη νεαρή μητέρα Wanda Matthews από το Bolton στο Greater Manchester.

Για την 20χρονη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, το ροζ δεν είναι απλά το αγαπημένο της χρώμα, αλλά πλέον είναι ένας τρόπος ζωής! Η Wanda, έχει μετατρέψει ολόκληρο το σπίτι της σε κάτι που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το κουκλόσπιτο της Barbie. Οι τοίχοι, οι κουρτίνες, τα έπιπλα, ακόμα και τα καθαριστικά του σπιτιού είναι… ροζ!

\"\"

Βέβαια, η Wanda δεν περιορίζεται μόνο στο σπίτι. Για να βγει κάθε πρωί και να πάει στη δουλειά της θα πρέπει να φοράει οπωσδήποτε κάτι ροζ, γυμνάζεται με τα ροζ βαράκια της, ενώ ακούει μουσική από το μικροσκοπικό ροζ iPod της. Εννοείται πως και το κινητό της τηλέφωνο είναι ροζ χρώματος!

Οι δυο της κόρες Keira και Keelie, 2 και 3 ετών αντίστοιχα, ακολουθούν πιστά τα χνάρια της μαμάς τους. Είναι ντυμένες με ροζ ρουχαλάκια και παίζουν μόνο με ροζ παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι και ο αγαπημένος της Wanda, Danny, καταλαβαίνει απολύτως την «τρέλα» της συντρόφου του και δε την κριτικάρει. «Είναι το φετίχ μου. Δεν κουράζομαι ποτέ με το ροζ» λέει η γυναίκα.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook