Yπέρ του δέοντος διαχυτικός ήταν ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ στις δύο συναντήσεις του με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην πρώτη συνάντησή τους για την εβδομάδα που μας πέρασε, την προηγούμενη Τρίτη 26 Μαρτίου δηλαδή, ο… Φούχτελος την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε τρυφερά, με ένα τρόπο που έκανε πολλούς να τον αποκαλέσουν «Χούφτελο», αφού ο Γερμανός υφυπουργός έδειχνε να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, η υπουργός Τουρισμού ξανασυναντήθηκε με τον κ. Φούχτελ σε εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Ο ασυγκράτητος Γερμανός υφυπουργός μόλις είδε την κυρία Κεφαλογιάννη έσπευσε να μετακινηθεί προς το μέρος της για να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει. «No more kisses», είπε τότε κοφτά -αλλά χαμογελώντας- η υπουργός Τουρισμού στον κ. Φούχτελ και με τα χέρια της του έκανε σήμα να σταματήσει ενώ η αμυντική στάση του σώματός της αποκάλυπτε τη δυσαρέσκειά της για τον υπερ-διαχυτικό απεσταλμένο της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα…

Δείτε την εικόνα:

\"Kefalogianni-Fouxtel1\"


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook