Υλικά:

• 1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 1 μέτριο κρεμμύδι ολόκληρο
• 4-5 κεφάλια αγκινάρας κομμένα στα δύο
• 2 φλιτζάνια τσαγιού πράσινες ελιές
• ¾ φλιτζάνια τσαγιού κρασί
• Αλάτι
• Πιπέρι
• κύμινο

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα με βαθύ πάτο ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σωτάρετε ολόκληρο το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Αφαιρείτε το κρεμμύδι και βάζετε το κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια.

Το σωτάρετε έτσι ώστε να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι το κύμινο, μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό, σκεπάζετε με το καπάκι της κατσαρόλας και σιγοψήνετε για 20 λεπτά.

Ρίχνετε τις ελιές, τις οποίες έχετε πριν ξεπλύνει σε άφθονο κρύο νερό, τις αγκινάρες και ένα φλυτζάνι του τσαγιού νερό ακόμα. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 20 ακόμα λεπτά.