Με σκληρά λόγια μίλησε για τους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πλατανιά ο Φαμπριθιάνο Γκονσάλες.

Ο Φάμπρι υποστήριξε ότι οι παίκτες του δεν έχουν τα... άντερα για να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της nova με τη λήξη του αγώνα:

"Το σχόλιο μου είναι πως δεν παίξαμε καλά, αλλά και ο διαιτητής το ίδιο. Νομίζω ότι οι παίκτες μου δεν έχουν τα "βαρίδια" και το επίπεδο για να πάνε μπροστά την ομάδα.

Ουσιαστικά το θέμα είναι πως δεν έπρεπε να δεχθούμε πρώτοι γκολ, καθώς μετά πρέπει να υπερνικήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι παίκτες μου δεν έχουν τα... άντερα".

Στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου ανέφερε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη και θλιβερή κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν όλοι έχουμε συναίσθηση κι αν όλοι γνωρίζαμε τι παιζόταν απόψε. Τι σημαντικά πράγματα διακυβεύονταν σήμερα.

Στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα 10-15 είχαμε λάθος συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Στο υπόλοιπο παιχνίδι έπρεπε να να διορθώσουμε το λάθος.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ρόστερ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες που έχουν μέσα τους αίμα και τα αρχ.... να φορούν αυτή τη φανέλα.

Από δω και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι απ’ αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα, γιατί αρκετοί δεν μπορούν. Δεν κερδίσαμε σήμερα γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και εκείνος αντί να βάλει γκολ πηγαίνει προς τα πίσω, δεν ξέρω αν θέλει πραγματικά να βάλει το γκολ.


Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Νομίζω ότι αυτοί που διοικούν πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση. Να δουν ποιοι πρέπει να μείνουν. Να βαρέσουν γροθιά στο τραπέζι. Για την ιστορία του συλλόγου, για όσα σημαίνει ο σύλλογος και για τον κόσμο.

Πάντα ήθελα να είμαι ευγενικός αλλά νομίζω ότι έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια απ’ τα ματιά και να δούμε τα πράγματα καθαρά».


Για το αν υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν το καλό της ομάδας είπε: «Όχι. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ναι μεν αξίζουν να παίζουν αλλά και άλλοι που δεν ξέρω αν έχουν την ψυχή και τα... αρχ.... για να φορούν τη φανέλα».


Λευτέρης Αντωνακάκης