Ο Βασίλης Γκούμπλιας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Κισσαμικό για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία δύο χρόνια.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο πρώην -πλέον- τεχνικός της χανιώτικης ομάδας:
\”Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ.Αντώνη Ροκάκη, την πλειοψηφία της Διοίκησης, όπως επίσης και τους φιλάθλους για την στήριξη που μου παρείχαν αυτά τα δυο χρόνια, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειες μου, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Δυο χρόνια ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του Super Cup, η συμμετοχή στον Τελικό Κυπέλλου και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Παπαδογιάννη Χρήστο και Πασβάντη Νίκο, τους ποδοσφαιριστές ,το φροντιστή Πυροβολάκη Αρτέμη, τους προπονητές της Ακαδημίας και της β΄ομάδας, Σημαντηράκη Γιώργο, Μαριανάκη Μιχάλη, Μπέκιο Σωτήρη, Τουλουπάκη Γιώργο, Μπαγλατζή Τάσο, Λουκάκη Πέπη. Την υπεύθυνη της γραμματείας Φαντάκη Αντωνία, την πλειοψηφία των υπευθύνων των τμημάτων αυτών, όπως επίσης τους δημοσιογράφους του Νομού και όχι μόνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες γιατί τις αξίζει.

Φεύγω σαν φίλος έχοντας την πεποίθηση ότι ενήργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook