Στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που διεξήχθη με αφορμή τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές στη Cyta Ελλάδος, ολοκληρώθηκε και επίσημα η «παράδοση σκυτάλης» στο νέο Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Χρίστο Λιμνατίτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς τον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Αχιλλέως ο οποίος, όπως είναι γνωστό, ανέλαβε προσφάτως τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Δικτύων του Οργανισμού, διατηρώντας παράλληλα την κατ’ ανάθεση θέση του Ανώτερου Διευθυντή Διαχείρισης Θυγατρικών του Οργανισμού.

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, τίμησαν με τη ζεστή τους παρουσία δεκάδες συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, ενώ επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Στάθης Κιττής, τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Αντώνης Αντωνίου και Γεώργιος Χαρή καθώς και ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος, κ. Γεώργιος Κουφάρης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό με τη σειρά, ο κ. Κουφάρης ο οποίος επεσήμανε ότι η Cyta συνεχίζει να είναι ένας υγιής και οικονομικά δυνατός Οργανισμός με ισχυρές προοπτικές για ακόμη δυναμικότερη ανάπτυξη στο μέλλον. Ο κ. Αχιλλέως προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή των σημαντικότερων επιτευγμάτων της Cyta Ελλάδος από την ίδρυσή της, ευχαριστώντας παράλληλα το Δ.Σ., τη διοίκηση αλλά και το προσωπικό της εταιρείας για την υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Λιμνατίτης εστίασε στην είσοδο της εταιρείας και στην κινητή τηλεφωνία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο διατήρησης της Cyta Ελλάδος στην κορυφή της επιλογής των Πελατών. Ο κ. Κιττής, ολοκληρώνοντας τους χαιρετισμούς, τόνισε ανάμεσα σε άλλα την ισχυρή δυναμική του Οργανισμού και τον υψηλής σημασίας, ρόλο της θυγατρικής Cyta Ελλάδος για τη μητρική εταιρεία. Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν από το βήμα, τον προβληματισμό τους για τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες τις οποίες βιώνει η Κύπρος.

Τόνισαν ωστόσο ότι οι συνθήκες αυτές δεν επηρεάζουν τη στέρεα βάση του Οργανισμού, αλλά ούτε και τη Cyta Ελλάδος, η οποία ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στην ελληνική αγορά μέσα στην κρίση και έχει καταφέρει σε λιγότερο από 5 χρόνια εμπορικής λειτουργίας να μπει σε τροχιά λειτουργικής κερδοφορίας, ήδη από τα τέλη του 2012, αποκτώντας έτσι σημαντικό πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση, αντίξοων συνθηκών.

(Από δεξιά διακρίνονται οι κ. Γεώργιος Κουφάρης (Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος), κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως (Ανώτερος Διευθυντής Δικτύων & Διαχείρισης Θυγατρικών του Οργανισμού), κ. Στάθης Κιττής (Πρόεδρος του Οργανισμού), κ. Μαρίνα Νικολάου (Διευθύντρια Marketing Cyta Ελλάδος), κ. Χρίστος Λιμνατίτης (Γενικός Διευθυντής Cyta Ελλάδος) και οι κ.κ. Γεώργιος Χαρή (Μέλος Δ.Σ.) και Αντώνης Αντωνίου (Μέλος Δ.Σ.))

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook